Hell Clan Forum Sitesine Hoş Geldiniz
Hell Clan Ailesinin Forum Sitesi Yeni gorunumu ile Sizlerler

Uye olup Aramıza Katıla Bilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Hell Clan Ailesinin Forum Sitesi Yeni gorunumu ile Sizlerler

Uye olup Aramıza Katıla Bilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Size biR cFg Daha ByLeR.
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:37 pm tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» işte en kRaL. cFg. baKmaK isteyeN. içeRi. !!!
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 2:45 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» Cs 1.6 KRaLLaRıN Cfg"LeRi
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 2:37 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» www.Cstutkunu.net
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 11:25 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» Counter Strike 1.6 - Radar - Zoom Skins - Silah & Ses Paketleri - Efektler
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 1:15 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» LideRCS.com -tanıtım-
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 1:05 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» Cs Türk Hava Yolları Menüsü
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:27 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» İşte Gülmekten öleceksiniz!!
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:22 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» Komik Resimler
Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:20 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

Takvim Saat Hava Durumu
Forum
Sinemalarda Bu hafta

Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım]

Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] Empty Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım]

Mesaj tarafından Admin Ptsi Ağus. 10, 2009 11:22 pm

[QUOTE=Zafer;739]
Arkadaşlar size elimde geldiğince Cs 1.6 logo yapımını anlatmak istedim.
Öncelikle dosyayı indirelim

[URL="http://rapidshare.com/files/29125005/DecalConventer1.3_www.hackhell.com.rar.rar"]DOWNLOAD[/URL]
PASSWORD : hackhell.com

Programı açtıktan sonra aşağıdaki resimde de görmüş olduğunuz üzere 'FİLE' seçeneği altından ' OPEN PİCTURE ' yi seçiyoruz.

Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] 1

Daha sonra herhangi bir konumdan resmi seçiyoruz.

Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] 2

Seçtiğimiz bu resmin büyüklüklüğünü ayarlıyoruz.'SİZE ' yazan kısmın 12288 i geçmemesine dikkat edin yoksa hata verir.

Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] 3

' DECAL ' seçeneği altından ' MAKE DECAL ' i seçiyoruz.Çıkan pencerede yapılan logonun nereye kaydedileceğini seçiyoruz ve ' OK ' a tıklıyoruz.

Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] 4

Karşımıza çıkan hatada ' TAMAM ' ı tıklıyoruz.

Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım] 5

Resim kaydettiğimiz yere ' pldecal ' olrak kaydediliyor.Siz bunun ismini ' tempdecal ' olarak değiştiriceksiniz. Bundan sonra kaydettiğimiz dosyayı kesip C:\Program Files\Valve\cstrike konumuna yapıştırıyoruz.
Karşımıza gelen değişim uyarısına evet diyoruz ve değiştiriyoruz.
Ve en son olarakta değişen bu dosyaya sağ tıklıyoruz ' özellikler' den ' Salt Okunur ' seçeneğini işaretliyip kaydediyoruz.

Logonuz Hazır.Kullanabilirsiniz
[/QUOTE]
Admin
Admin
Admin
Admin

Rep Gücü : 298

https://hellclan.yetkinforum.com

- Similar topics