Hell Clan Forum Sitesine Hoş Geldiniz
Hell Clan Ailesinin Forum Sitesi Yeni gorunumu ile Sizlerler

Uye olup Aramıza Katıla Bilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Hell Clan Ailesinin Forum Sitesi Yeni gorunumu ile Sizlerler

Uye olup Aramıza Katıla Bilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Size biR cFg Daha ByLeR.
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:37 pm tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» işte en kRaL. cFg. baKmaK isteyeN. içeRi. !!!
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 2:45 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» Cs 1.6 KRaLLaRıN Cfg"LeRi
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 2:37 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» www.Cstutkunu.net
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 11:25 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» Counter Strike 1.6 - Radar - Zoom Skins - Silah & Ses Paketleri - Efektler
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 1:15 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» LideRCS.com -tanıtım-
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 1:05 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» Cs Türk Hava Yolları Menüsü
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:27 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» İşte Gülmekten öleceksiniz!!
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:22 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» Komik Resimler
The Sims 3'e Ek Paket Geliyor EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:20 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

Takvim Saat Hava Durumu
Forum
Sinemalarda Bu hafta

The Sims 3'e Ek Paket Geliyor

The Sims 3'e Ek Paket Geliyor Empty The Sims 3'e Ek Paket Geliyor

Mesaj tarafından Admin Perş. Ağus. 06, 2009 8:27 pm

maxsis tarafından geliştirilen yaşam simülasyonu Sims 3 için ilk ek paket geliyor mu? Söylentilere göre EA, ağustos ayında Sims 3 için eklenti paketini duyuracak, ekim ayındada çıkaracak. Bakalım bu yeni oyuna kaç adet ek paket gelecek.

bu haberi gördüm ve paylaşmak istedim link paylaşmak yasak değilse paylaşabilirim.
Ben oyunda en büyük eksikliği hayvanlar olarak gördüm bence hayvanlar eklenmeli ama çok çeşitli olmalı tgavşan felanda koymaları gerek sincap vs de sadece kedi köpek fare kuş vs olmamalı yelpazeyi geniş tutsalar güzel olur, ek paket neyle ilgili olsun sizce
Admin
Admin
Admin
Admin

Rep Gücü : 298

https://hellclan.yetkinforum.com

- Similar topics