Hell Clan Forum Sitesine Hoş Geldiniz
Hell Clan Ailesinin Forum Sitesi Yeni gorunumu ile Sizlerler

Uye olup Aramıza Katıla Bilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Hell Clan Ailesinin Forum Sitesi Yeni gorunumu ile Sizlerler

Uye olup Aramıza Katıla Bilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Size biR cFg Daha ByLeR.
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:37 pm tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» işte en kRaL. cFg. baKmaK isteyeN. içeRi. !!!
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 2:45 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» Cs 1.6 KRaLLaRıN Cfg"LeRi
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 2:37 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» www.Cstutkunu.net
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 11:25 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» Counter Strike 1.6 - Radar - Zoom Skins - Silah & Ses Paketleri - Efektler
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 1:15 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» LideRCS.com -tanıtım-
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 1:05 pm tarafından [H]eLL # BoW. [TR]oLL.

» Cs Türk Hava Yolları Menüsü
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:27 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» İşte Gülmekten öleceksiniz!!
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:22 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

» Komik Resimler
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 10:20 am tarafından [H]eLL # 'JeetKuNeDo

Takvim Saat Hava Durumu
Forum
Sinemalarda Bu hafta

Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş)

Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) Empty Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş)

Mesaj tarafından Admin Salı Ağus. 04, 2009 3:50 pm

Masaüstünde bulunan Launcher.exe nin kısayoluna mouse un sağ tusu ile tıklayın ve asağıdaki adımları uygulayın.

Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) 95425979tw5

Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) 61738458ci8

Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) Img-resized Gerçek boyutundan [ 865 x 669 ] 82% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) 84720157le3

Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) 59483378jo4

Launcher' sız oyuna giriş.[Resimli Anlatım.] (knightonline.exe den giriş) 49905654hb3

NOT:Knight Online ' ın yeri değişti. Artık Program Files te deil. Ama aynı şekilde Hedef te yazan adresin (C:\GamersFirst\KnightOnline\KnightOnLine.exe) sonuna 1 boşluk bırakıp, USA_Knightonline yazarsanız (Son hali = C:\GamersFirst\KnightOnline\KnightOnLine.exe USA_Knightonline) gine hızlı bir şekilde LAUNCHER siz yapabilirsiniz...

Vistada çalışması için Hedef in aşağıdaki gibi olması gerekmektedir..
CODE
C:\GamersFirst\KnightOnline\KnightOnLine.exe USA_Knightonline
Admin
Admin
Admin
Admin

Rep Gücü : 298

https://hellclan.yetkinforum.com

- Similar topics